مربی من

http://www./my coach.blogsky.com

مربی من

http://www./my coach.blogsky.com

ده نکته طلائی در انتخاب یک مربی خوب


بدون شک قرن حاضر قرن پیشرفت تکنولوِژی و نگرش علمی به تمام جنبه های زندگی میباشد. و شایسته است در تمام زمینه های مختلف زندگی بهترین تصمیات علمی را داشته باشیم. یکی از جنبه های زندگی روزمره ما آدمهای ماشینی پرداختن به فعالیت بدنی منظم یا ورزش میباشد. تمرینات و فعالیتهای بدنی منظم میتوانند در مکانهای مختلف از جمله باشگاهها، مکانها عمومی و یا در منازل صورت گیرند. در مورد مکان های مناسب تمرینی به جای خود بحث خواهیم نمود ولی مبحث امروز ما روش تمرینات است. بدون شک زمانی که شما بخواهید تمرین ورزشی داشته باشید با موجود پیچیده ای به نام آدمی بر خواهید خورد و نیاز است تا از یک مشاور یا به عبارتی مربی برای این منظور بهره ببرید.. سول من اینجا این است: آیا حاضرید ماشین خود را دست یک مکانیکی بدهید که با اجزا و ساختار ماشین آشنا نیست؟


بدون شک من به شخصه پاسخم به مانند خیلی از شما ها خیر است. در هیمن شرایط ما نمیتوانیم بدنی با این پیچیدگی را دست افرادی بسپاریم که توانایی علمی لازم را ندارند. امروزه مبحث مربیگری ورزش در دنیا بسیار وسیع شده و تمرین دهنده های شخصی به درب منازل رفته و یا در سالنهای تمرینی به صوررت اختصاصی با افراد چه ورزشکار و چه غیر ورزشکار کار میکنند. شاید به نظر برسد کار با افراد عادی راحت باشد. در حالی که برعکس میباشد و کار برا افراد عادی که قصد تنها سلامتی دارند بسیار سخت میباشد و اشتباه در برنامه های تمرینی میتواند باعث عواقب جبران ناپذیری برای افراد چه از جنبه جسمانی و چه از جنبه های روانی گردد. با توجه به اختصاری که بدان اشاره نمودیم مواردی در زیر بدان اشاره میکنیم که باید در انتخاب مربیان لحاظ گردند.
1- صرف داشتن کارت مربیگری از نشان از تبحر و صلاحیت علمی نمیباشد
2- صرف داشتن قهرمانی نشان از صلاحیت نیست. مربی هر چند باید تجربه ورزشی داشته باشد و نیاز است ولی قهرمانی نیاز صد در صد نیست و بیش از داشتن حکم قهرمانی داشتن توانایی علمی مهمتر میباشد
3- تحصیلات دانشگاهی: بهترین مربیان دنیا در حوزه های علوم ورزشی فارغ التحصل شده اند. فاغ التحصیلان فیزیولوژی ورزشی، علم تمرین، بیومکانیک و... از بهترین تمرین دهنده های میباشند.
4- مربی منظم: مطمئن باشید با دانش ترین مربی در صورتی که منظم نباشد نمیتواند شما را در رسیدن به موفقیت یاری رساند
5- داشتن برنامه مکتوب و قابل بحث: بسیاری از مربیان برنامه را ذهنی دانسته و از ارائه کتبی آن خود داری می ورزند. داشتن برنامه تمرین برای هر فرد از مهمترین خصیصه های یک مربی خوب است.
6- به روز بودن: برنامه های تمرینی همه روزه بهبود می یابند و نیاز است تا مربی داشته باشید که به روز باشد.
7-علوم مرتبط را بداند: یک مربی تنها زمانی میتواند مربی موفقی باشد که از حوزه آسیب شناسی، حرکت شناسی و تغذیه ورزشی اطلاعات کاملی داشته باشد و صرف دانستن چند جمله کفایت نمیکند
9- پرهیز از دادن برنامه های مختلف مکملی: بسیاری از مربیان خلا ناشی از ضعف در برنامه های تمرینی خود را با مصرف مکملهای مختلف غذایی جبران میکنند. هرچند رسیدن زود به نتیجه با مصرف مکملها ناشی میگردد ولی بازگشت زود هنگام و عوارض جانبی موارد زیادی میباشند که نباید نادیده بگیریم.
10- خوش رفتار و مودب باشید. رفتار و شخصیت مربیان در مواجهه با افراد مختلف جامعه از فاکتورهای مهمی میباشد که مراکز عمده تربیت مربی در دنیا بدان توجه میکنند.
هرچند بسیاری از موارد دیگر در زمینه انتخاب مری مناسب بداید در نظر داشته باشیم ولی این نکات از موارد طلائی میباشند که باید بدانها توجه نمائیم و چشم پوشی از آنها ضرر را در ابتدا متوجه خود ما خواهد نمود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.